رب گوجه سبز با طعم ویژه و خوشمزه

رب گوجه سبز
رب گوجه سبز

با آمدن بهار و رسیدن نوبرانه ها بازار تهیه رب گوجه سبز داغ میشود.درادامه مطلب زیر طرز تهیه رب گوجه سبز را به شما آموزش میدهیم.درادامه خواص گوجه سبز را آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه رب گوجه سبز

  1. گوجه سبز به میزان دلخواه
  2. نمک به میزان دلخواه
  3. آب به میزان دلخواه

 

طرز تهیه رب گوجه سبز

ابتدا گوجه سبز ها را شسته و درون قابله می ریزیم.سپس یک لیوان آب به آن اضافه نموده و روی شعله با حرارت ملایم می گذاریم تا گوجه سبزها کاملا پخته شود به طوری که بتوان به راحتی هسته گوجه سبز را جدا نمود.

در مرحله بعدی گوجه سبز ها را درون یک آبکش یا سبد ریخته و زیر آن ظرفی قرار دهید سپس با دست گوجه سبزهای پخته شده رانرم نمایید .تمام هسته ها را در همین مرحله از رب گوجه سبز جدا نمایید.

گوجه سبز های نرم شده را با مواد داخل ظرف زیر آبکش مخلوط نموده و به مقدار دلخواه به آن نمک بزنید.رب گوجه سبز را بر روی شعله ملایم گذاشته و صبر نمایید تا غلظت مطلوب را به دست آورد.

رب گوجه سبز را بعد از خنک شدن داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری نمایید.L1397812848

خواص گوجه سبز

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.
این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیك و اسید سیتریك است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.

ارزش غذایی 100 گرم گوجه سبز:
كربوهیدرات 8.51 گرم، چربی 2.84 گرم، پروتئین 1.6 گرم، فیبر خام 0.5 درصد.

با مصرف 100گرم گوجه سبز، 5 درصد ویتامین آ، 2.1 درصد ویتامین ب 1 (تیامین)، 1.9 درصد ویتامین ب 2(ریبوفلاوین)، 2.8 درصد نیاسین، 13 درصد ویتامین ث، 5.1‌ درصد كلسیم، 2.2 درصدفسفر، 5 درصدآهن و 3.6 درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.

برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است كه بخوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل كاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد معده‌ای – روده‌ای است.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباكتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.
منبع: jamejamonline.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *