خورش بادمجان پیچی مخصوص همه ذائقه ها

خورش بادمجان پیچی
خورش بادمجان پیچی

امروزقصد داریم طرز تهیه خورش خوشمزه و جالبی به نام خورش بادمجان پیچی را به شما آموزش دهیم.طرز تهیه این خورش رادر ادامه مطلب زیر مشاهده کنید.درادامه خواص زردچوبه را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پیچی

  1. گوشت چرخ‌كرده نيم‌كيلو
  2. پياز سرخ شده يك عدد
  3. گوجه‌فرنگي حلقه شده يك كيلوگرم
  4. بادنجان يك كيلوگرم
  5. فلفل‌دلمه‌اي حلقه شده سه عدد
  6. آب يك استكان
  7. آبليمو كمي
  8. ادويه، نمك، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه خورش بادمجان پیچی

در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ مي‌كنيم.گوشت، پياز و ادويه را مخلوط كرده و از آن كباب‌هاي كوچكي به اندازه يك انگشت سبابه درآورده و سرخ مي‌كنيم سپس هركدام از كباب‌ها را لاي بادنجان‌هاي سرخ شده گذاشته و مي‌پيچيم و در آخر يك خلال دندان در آن فرو مي‌كنيم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روي حلقه‌هاي گوجه و فلفل چيده، آب و كمي آبليمو اضافه كرده و روي بادنجان‌ها مي‌ريزيم و مجددا حلقه‌هاي فلفل و گوجه را روي آن مي‌چينيم با حرارت ملايم حدود 15 دقيقه مي‌گذاريم اين خورش مغز پخت شود. اين خورش را با نان و يا با برنج مي‌توانيد ميل كنيد.

 

hee634

خواص زردچوبه

‪نتایج یک مطالعه حاکی از آن است که ماده موثره و دیگر ترکیبات موجود در ریزوم(ساقه زیرزمینی) زردچوبه دارای اثرات فارماکولوژیک متعدد از جمله ضد رادیکال آزاد، ضد التهاب، ضد سرطان و کاهنده چربی و قند خون بالا و اثر بر سیستم ایمنی در تحقیقات آزمایشگاهی و بعضاً بالینی است.

دکتر حسن فلاح حسینی استادیار پژوهشی گروه داروشناسی و طب کاربردی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی کرج در یک مقاله مروری، اثرات فارماکولوژی ریزوم گیاه زردچوبه و ماده موثره آن کورکامین را بررسی کرد.

زردچوبه در کشورهای آسیایی از گذشته‌های دور کاربرد غذایی و دارویی دارد. در طب سنتی این کشورها زردچوبه در اختلالات گوارشی و کبدی، رفع سنگ کلیه، درد مفاصل و اختلالات قاعدگی مصرف می شود.

در آزمایش‌های حیوانی و انسانی تجویز زردچوبه در بهبود بیماری‌های متعددی موثر بوده است. زردچوبه یک ماده با خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. این خواص زردچوبه باعث شده است که مصرف آن در بیماری‌های گوارشی، کبدی، سرطان، آرتریت، آلرژی، آسم، آترواسکلروز، آلزایمر و قندخون بالا مورد نظر قرار گیرد.

با توجه به کاربرد غذایی و دارویی و همچنین خواص فارماکولوژی ریزوم گیاه زردچوبه نیاز به بررسی اثرات فارماکولوژی ریزوم این گیاه جهت بهره‌برداری از آن در انجام تحقیقات بالینی احساس می‌شود.

همچنین با توجه به آنکه زردچوبه در طب سنتی در بیماری‌های متعدد تجویز می‌شود، به نظر می‌رسد که انجام تحقیقات بالینی روی این ماده در درمان بیماری‌های ذکر شده لازم باشد.
مهم ترين اثرات گزارش شده زردچوبه

ضد آميب، ضد درد، ضد اسيد معده، ضد آرتريت، ضد باکتري، پادزهر آرسنيک، ضد ادم، ضد حساسيت، ضد سرطان، ضد ويروس ايدز، ضد موتاژن، ضد اکسيدان، ضد پسوريازيس، ضد تب، ضد عفوني کننده، ضد اسپاسم، ضد تومور، ضد زخم معده، ضد نفخ، قابض، ادرارآور، خلط آور، محافظ معده، بندآورنده ي خون، محافظ کبد، کاهش دهنده ي چربي خون، مقوي معده، مقوي رحم، قارچ کش، کرم کش، محرک سيستم ايمني و محرک ترشح موکوس.

Check Also

خورش قیمه ایرانی خوشمزه

یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی که میتوانید براحتی در منزل تهیه کنید قیمه است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *